Ik doe opdrachten op het gebied van

Mijn expertise

Het één kan vaak niet goed zonder het ander en idealiter zit er een volgordelijkheid in de onderdelen, maar uiteraard kunnen we ook met een klein onderdeel beginnen.

Online Marketing Strategie

Waar moet jouw bedrijf staan over een aantal jaar? En hoe ziet de markt er dan uit? Samen bepalen we de online marketing strategie om deze positie te behalen qua sales en branding.

Analytics & Insights

Welke inzichten hebben we nodig om het rendement te maximaliseren? Meten wat je moet weten en actionable insight waar je direct mee aan de slag kan. Niet alleen per kanaal en niet alleen online.

CRO

Werk jij op onderbuik of fact based? Optimaliseren werkt alleen als je weet dat het werkt en daarvoor moet je testen, testen, testen. Laten we een data driven mindset introduceren en echt optimaliseren.

Automation

Groeien met het zelfde team? Dan moet je automatiseren! Repeterende klussen zijn niet leuk om te doen, daarom gaan we die automatiseren voor jouw team. Van standaard mailflows tot advertisement biedingen.

SEA

Ben je zichtbaar op het moment dat je klant zoekt? Laat nieuwe klanten met je kennismaken. Met zoekmachine adverteren en breder advertisement vergroten we je klantenbestand met rendabele klanten.

SEO

Waar moet jouw bedrijf staan over een aantal jaar? En hoe ziet de markt er dan uit? Samen bepalen we de online marketing strategie om deze positie te behalen qua sales en branding.

Social Media

Wil je één keer verkopen, of loyale klanten? Met SEA ben je alleen zichtbaar bij een specifieke intentie. Op social media kunnen we full funnel werken en een merkvoorkeur opbouwen van oriëntatie tot aftersales.

Ik help graag mee om te zorgen voor een gedegen online strategie die aansluit bij de bedrijfsstrategie en om het optimale rendement uit de verschillende kanalen te behalen.

Dat doen we via de volgende stappen

Stappenplan

Je zit met een vraag

Als je het formulier invult zal ik contact opnemen om een afspraak te plannen.

De vraag is helder

Na de afspraak is de vraag en context duidelijk ga ik aan de slag met een projectvoorstel.

Echt aan het werk

Na scherpstellen en goedkeuring van het voorstel gaan we deze uitvoeren.

Evalueren en verder!

Het project is afgerond. Wat ging goed en wat kon beter en wat tips voor de toekomst.

Blijf op de hoogte

Blog Leesvoer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief